Over mij

Mijn naam is Marleen van Muiswinkel, Ik woon 30 jaar in Bodegraven en sinds 2018 ben ik in dienst van N-Joy Sportcentre waar ik verschillende soorten massagebehandelingen aanbied. De behandelruimte is op de eerste etage. Deze deel ik met de sportfysiotherapeut. In 2017/2018 heb ik de opleiding “Sportmassage, verzorging en blessurepreventie” met succes afgerond in Leiden. Daarna heb ik mij bijgeschoold in onder andere triggerpointmassage, fascia therapie en bindweefselmassage. Daarnaast heb ik verschillende specialisaties gevolgd. (zie ook pagina werkwijze/portfolio).

Van origine ben ik opgeleid als oefentherapeut Cesar (houding- en bewegingstherapie) en heb ruim 20 jaar in verschillende praktijken in deze regio gewerkt. De medische achtergrondkennis en ervaring, mijn oog voor detail en het kijken naar het totaalplaatje van iemand en de vele bij- en nascholingen op het gebied van het mensenlijk lichaam/ pijnklachtbehandeling, coaching en psyche maken mijn behandelingen compleet.

Regelmatig volg ik cursussen om mijn kennis te vergroten en mij verder te specialiseren in dit boeiende vak. Naast mijn massagepraktijk geef ik groepslessen seniorenfit. Die combinatie en het werken met mensen in het algemeen geeft mij veel plezier en energie!

Mijn missie is om jou te helpen soepeler, ontspannener en met minder stress en pijn te kunnen bewegen en functioneren in het dagelijks leven.

Mijn passie is liefde voor- en  interesse in mensen, in bewegen en in het functioneren van het menselijk lichaam en hoe ik mensen zowel fysiek als mentaal verder kan helpen.

Mijn eigen ervaring is dat sporten, bewegen en regelmatig een goede massage heel goed doet.  Zelf ben ik daardoor van mijn hoofdpijn- stress en migraine klachten afgeholpen. Daarbij heb ik geleerd hoe ik (alarm) signalen kan voelen die mijn lijf aangeeft en wat helpend is. Dat gun ik iedereen die bij mij komt voor een massage en motiveert mij jou te helpen. Mijn gerichte persoonlijke aandacht en rustig kunnen luisteren, helpen jou verder!Ik verwelkom jou graag in mijn praktijk!

Specialisaties:

  • Triggerpointtherapie Module I en II
  • Fasciarelease therapie Module I en II
  • Opleiding Mobilisaties en manipulaties van extremiteiten en wervelkolom
  • Kinesiotaping
  • Hoofdpijn; Massage en therapie
  • Artrose; Massage en therapie
  • Specialisatie sportmassage bij hardlopers
  • Cupping/ bindweefselmassage